Nieuws

23 April VVN Caravancontrole

Veilig Verkeer afdeling Doetinchem organiseert ook dit jaar weer een veiligheidscontrole van caravans en vouwwagens. Tijdens deze controle wordt met name gelet op de belangrijke veiligheidsaspecten en op wettelijke aspecten rondom de caravan en vouwwagen.

Er blijkt nog steeds het misverstand te bestaan dat onderhoud niet nodig is, omdat de caravan of vouwwagen het grootste gedeelte van het jaar stilstaat. Maar juist doordat een caravan langere tijd achtereen stilstaat, bestaat er het gevaar dat banden en gasslangen uitdrogen. Het is dus van belang om jaarlijks uw caravan of vouwwagen te laten controleren.

Wanneer wordt de controle gehouden?
Dit jaar wordt de caravancontrole van Veilig Verkeer Nederland gehouden op zaterdag 23 April 2016. Caravanservice Hendriksen Doetinchem  verzorgt de controle van onder andere banden, apparatuur, installaties, chassis en carrosserie. Ook wordt gekeken of uw papieren in orde zijn.

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn 5 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. U dient gepast te betalen.

Meer informatie en/of aanmelden?
Om teleurstellingen te voorkomen, worden geïnteresseerden geadviseerd zich tijdig op te geven als zij een caravan of vouwwagen voor controle willen aanbieden. U kunt zich schriftelijk, telefonisch of per mail aanmelden onder vermelding van naam, adres, geboortedatum en kenteken van uw auto en caravan. Voor meer informatie en aanmelden:  Caravanservice Hendriksen Doetinchem, Houtmolenstraat 25, 7008AP te Doetinchem (telefoon 0314-326991) of vvn@racsdoetinchem.nl